Civertan Stúdió   Cím: 1064 Bp., Izabella u. 69.   Telefon: +36 1 332 3261   E-mail: civertan@civertan.hu

Szárazkolbász címketervezése

Kolbász, szalámi, húsárú (szárazáru) nagyon sokféle lehet és pontosan annyiféle címke, kolbászgyűrű, szalámiszalag lehet, amelyik jelöli, hogy a termék milyen alapanyagból és milyen eljárással készült. A hús alapanyag lehet darálva és vagdalva, állatbélbe - vagy műbélbe, azaz mesterséges bélbe - töltve, tartósítását pedig elérhetik füstöléssel, szárítással, érleléssel vagy főzéssel. A végeredmény pedig egy igazán gusztusos füstölt vagy lángolt kolbász, egy szép szál szalámi lesz, melynek típusát és a gyártó elérhetőségét a terméken elhelyezett címkéről fogja leolvasni a vásárló. És ez a pici címke, kolbászgyűrű, szalag nagyon fontos üzenethordozó, megtervezését bízza gyakorlott szakemberre. A Civertan Grafikai Stúdió munkatársai nagy tapasztalattal rendelkeznek élelmiszeripari csomagolóanyagok tervezésében és kivitelezésében. Nézze meg a referenciáinkat az oldalunkon: www.logoterv.hu illetve www.csomagolas-tervezes.hu

Civertan Grafikai Stúdió
1064 Budapest, Izabella u. 69. fsz. 2.
tel/fax.: 06-1-332-3261, 06-1-354-0103,
mobil: 06-30-952-9533
e-mail: civertan@civertan.hu
www.civertan.hu

Hasonló tartalmak:

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.