Civertan Stúdió   Cím: 1064 Bp., Izabella u. 69.   Telefon: +36 1 332 3261   E-mail: civertan@civertan.hu

Kolbászcímke, szalámigyűrű füstölt húskészítményekre

A húsáruk - szárazáruk - füstölése, amellett, hogy egyedi ízzel gazdagítja a terméket, egyúttal a tartósítás egyik legősibb formája. Ami mára megváltozott, hogy az eredetileg fával történő füstölést napjainkban sajnos sok esetben felváltotta a páccal való helyettesítés. De az igazi házi kolbász készítő kisiparosok napjainkban is természetes faanyagokkal és igen nagy odafigyeléssel végzik a füstölést. Ehhez a folyamathoz lehet használni tölgyfát, bükköt, égert, nyírfát és a módszer lehet hideg, meleg vagy forró füstölés.

Amennyiben Ön igényesen elkészített, minőségi alapanyagokat tartalmazó húskészítmények gyártója, akkor azok csomagolásához is válassza a legjobb minőséget. Kérje nagy gyakorlattal rendelkező grafikus kollégáink segítségét kolbászgyűrű, szalámi címke elkészítéséhez (megtervezéséhez és kivitelezéséhez).

Nézze meg a referenciáinkat az oldalunkon:
www.logoterv.hu illetve  www.csomagolas-tervezes.hu

Civertan Grafikai Stúdió
1064 Budapest, Izabella u. 69. fsz. 2.
tel/fax.: 06-1-332-3261, 06-1-354-0103,
mobil: 06-30-952-9533
e-mail: civertan@civertan.hu
www.civertan.hu

 

Hasonló tartalmak:

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.