Kolbászcímke, szalámigyűrű füstölt húskészítményekre
A húsáruk - szárazáruk - füstölése, amellett, hogy egyedi ízzel gazdagítja a terméket, egyúttal a tartósítás egyik legősibb formája. Ami mára megváltozott, hogy az eredetileg fával történő füstölést napjainkban sajnos sok esetben felváltotta a páccal való helyettesítés. De az igazi házi kolbász készítő kisiparosok napjainkban is természetes faanyagokkal és igen nagy odafigyeléssel végzik a füstölést. Ehhez a folyamathoz lehet használni tölgyfát, bükköt, égert, nyírfát és a módszer lehet hideg, meleg vagy forró füstölés.
Amennyiben Ön igényesen elkészített, minőségi alapanyagokat tartalmazó húskészítmények gyártója, akkor azok csomagolásához is válassza a legjobb minőséget. Kérje nagy gyakorlattal rendelkező grafikus kollégáink segítségét kolbászgyűrű, szalámi címke elkészítéséhez (megtervezéséhez és kivitelezéséhez).
Nézze meg a referenciáinkat az oldalunkon:
www.logoterv.hu illetve www.csomagolas-tervezes.hu
Civertan Grafikai Stúdió
1064 Budapest, Izabella u. 69. fsz. 2.
tel/fax.: 06-1-332-3261, 06-1-354-0103,
mobil: 06-30-952-9533
e-mail: civertan@civertan.hu
www.civertan.hu
Hasonló tartalmak: