Kreatív kolbász és szalámi címke tervezése
A Civertan Grafikai Studió kedvező áron valósítja meg a megrendelővel közösen kialakított kreatív ötleteket professzionális módon. Gyakran keresnek meg minket magyar hentes ipari cégek, családi gazdaságokból származó húskészítményeket előállító őstermelők címkekészítési és kolbászgyűrű grafikai feladattal.
Mivel a kolbászokat, és a szalámikat majd mindenki szereti ezért érdemes utánanézni, hogy milyen történelmi múltra tekint vissza Európában ez az élelmiszer-technológiai eljárás. Azt mindannyian tudjuk, hogy füstöléssel tartósították már a régi rómaiak is a kolbászféléket, több évezred alatt Európa legnagyobb részén elterjedt és szerves részévé vált az európai gasztronómiának. A kolbászféléket füstöléssel, hideg levegőn történő szárítással és sózással tartósíthatják.
Tervezünk különféle alapanyagból készített kolbászfélék számára terméklogót és csomagolást, címkét, termékgyűrűt. Készülhet a kolbász sertéshúsból, csirkéből, mangalicából, de akár strucchúsból is. Nem szabad kihagyni, hogy kiváló kolbászfélék készülnek vadhúsokból is melyek szintén megérdemlik a szép csomagolást.
Amennyiben szeretne egyedi designt és logót húsipari készítményének,
kérje személyre szabott árajánlatunkat az alábbi elérhetőségeinek:
Civertan Grafikai Stúdió
1064 Budapest, Izabella u. 69. fsz. 2.
tel/fax.: 06-1-332-3261, 06-1-354-0103,
mobil: 06-30-952-9533
e-mail: civertan@civertan.hu
www.civertan.hu
- leendő név, cégnév kitalálásában
- online reklámkampányok tervezése és lebonyolítása
- árajánlat készítés pályázatíráshoz
- mobilra optimalizált, modern reszponzív weboldal megvalósításában is!