Házias hústermékek címke és csomagolástervezése
Egy szalámi vagy kolbász csomagolásának számos finom részlete lehet. Címkét általában minden kolbászra tesznek, de van, aki az egész terméket becsomagolja, hogy még elegánsabb és védettebb legyen.
A címke jellemzően kolbászgyűrű (vagy szalámigyűrű), de kerülhet a kötözőzsinórra is. Hogy melyik a legpraktikusabb megoldás, az függ az árusítás formájától, de a legfontosabb, hogy a megrendelő elvárásainak megfeleljen. Amikor címkét, csomagolást tervezünk, akkor mindig odafigyelünk a megrendelő elképzelésére, és ahhoz igazítjuk a végső változatot.
Megvalósult címketervezéseinket megtalálja a www.cimketervezes.hu oldalon.
Civertan Grafikai Stúdió
1064 Budapest, Izabella u. 69. fsz. 2.
tel/fax.: 06-1-332-3261, 06-1-354-0103
mobil: 06-30-952-9533
e-mail: civertan@civertan.hu
web: www.civertan.hu
Hasonló tartalmak: