Termék csomagolás, doboz, reklám design tervezése

Alig van olyan áru, termék, aminek ne lenne a saját piacán konkurenciája. Mivel a konkurens termékek együtt jelennek meg - akár egy webáruház vagy bolt kirakatában - ezért a csomagolását, azt  a dobozt, amiben árusítjuk érdemes figyelemfelkeltő, jól átlátható grafikával ellátni.

A professzionális grafikai terv tartalmazza a jogi és törvényi előírásokat, a gyártó arculati elemeit, és mindezek mellett praktikus módon kínálja az árut.

mindig tv extra

A Mindig Tv Extra szolgáltatás kellékeinek a csomagolását a Civertan Grafikai Stúdió tervezi. Doboz terveket, mint egyedi reklámcsomagolásokat, egyéni árajánlat alapján készítünk.

Tekintsék meg referenciáinkat, logóterveinket és terméke megjelenését akár weboldalba foglalt marketing kampányát grafikailag elkészítjük egyedi árajánlat alapján!


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreLegfrissebb bejegyzések:
2017-11-03
Egyedi boros címke készítés és tervezés
 | részletek
Egy jó minőségű bor megfelelő csomagolással, különleges és látványos boros címkével közösen jól kommunikálja az egyedi tartalmat és segíti a célközönség megtalálását. Nem véletlen, hogy már az...
2017-11-03
Mi mindenre tervezünk címkét?
 | részletek
Természetesen nem csak egyedi üveg címkét tervezzük, hanem sok minden más termék vagy termény csomagolását is. Készült grafikai munka címke boros palackokra, pálinkás üvegre, befőttekre,...
2017-06-27
Egy jó fényképes vagy látványos címke száz szóval is felér
 | részletek
Vannak olyan címketervezési esetek, amikor egy-egy termékre több címke is kerül. Ilyenkor van lehetősége a grafikusnak az egyik címkén a szöveges, informatív tartalmat megjeleníteni, betördelni és...
»» minden bejegyzés

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.