Kreatív kolbász és szalámi címke tervezése

A Civertan Grafikai Studió kedvező áron valósítja meg a megrendelővel közösen kialakított kreatív ötleteket professzionális módon. Gyakran keresnek meg minket magyar hentes ipari cégek, családi gazdaságokból származó húskészítményeket előállító őstermelők címkekészítési és kolbászgyűrű grafikai feladattal.

Mivel a kolbászokat, és a szalámikat majd mindenki szereti ezért érdemes utánanézni, hogy milyen történelmi múltra tekint vissza Európában ez az élelmiszer-technológiai eljárás. Azt mindannyian tudjuk, hogy füstöléssel tartósították már a régi rómaiak is a kolbászféléket,  több évezred alatt Európa legnagyobb részén elterjedt és szerves részévé vált az európai gasztronómiának. A kolbászféléket füstöléssel, hideg levegőn történő szárítással és sózással tartósíthatják.

Tervezünk különféle alapanyagból készített kolbászfélék számára terméklogót és csomagolást, címkét, termékgyűrűt. Készülhet a kolbász sertéshúsból, csirkéből, mangalicából, de akár strucchúsból is. Nem szabad kihagyni, hogy kiváló kolbászfélék készülnek vadhúsokból is melyek szintén megérdemlik a szép csomagolást.

Amennyiben szeretne egyedi designt és logót húsipari készítményének,
kérje személyre szabott árajánlatunkat az alábbi elérhetőségeinek:

Civertan Grafikai Stúdió
1064 Budapest, Izabella u. 69. fsz. 2.
tel/fax.: 06-1-332-3261, 06-1-354-0103,
mobil: 06-30-952-9533
e-mail: civertan@civertan.hu
www.civertan.hu 

Logótervezésen kívül még tudunk segíteni az ügyfeleknek:

- leendő név, cégnév kitalálásában
- online reklámkampányok tervezése és lebonyolítása
- árajánlat készítés pályázatíráshoz
- mobilra optimalizált, modern reszponzív weboldal megvalósításában is!


Online ajánlatkérés:

Név:

E-mail:

Üzenet:


Ellenörző kód: Kérjük írja be a két szám összegét! 34 + 44Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreLegfrissebb bejegyzések:
2017-11-03
Egyedi boros címke készítés és tervezés
 | részletek
Egy jó minőségű bor megfelelő csomagolással, különleges és látványos boros címkével közösen jól kommunikálja az egyedi tartalmat és segíti a célközönség megtalálását. Nem véletlen, hogy már az...
2017-11-03
Mi mindenre tervezünk címkét?
 | részletek
Természetesen nem csak egyedi üveg címkét tervezzük, hanem sok minden más termék vagy termény csomagolását is. Készült grafikai munka címke boros palackokra, pálinkás üvegre, befőttekre,...
2017-06-27
Egy jó fényképes vagy látványos címke száz szóval is felér
 | részletek
Vannak olyan címketervezési esetek, amikor egy-egy termékre több címke is kerül. Ilyenkor van lehetősége a grafikusnak az egyik címkén a szöveges, informatív tartalmat megjeleníteni, betördelni és...
»» minden bejegyzés

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.