Kolbászgyűrű, kolbász címke és szalámi csomagolás

Az élelmiszert termékarculat tervezés egyre gyakrabban igényelt grafikai ága a kolbászokon megjelenő úgynevezett kolbász gyűrű csomagolás, grafika készítése. Ahogy a jó bornak, úgy a jó kolbásznak is kell cégér, mivel a kolbász fajták között az egyedi címke segíti az eligazodást. Pont a  bőséges kínálat miatt a jól kialakított termékcímke, egyedi logó segít eladni a terméket és amennyiben ízlett a szalámi, akkor a címke alapján beazonosítható ezzel ösztönözve, és segítve az újravásárlást.

A marketing és a jó grafikai megjelenés és a termék címke elérheti azt, hogy a kreatív informatív kolbász gyűrűvel rendelkező árut emeli le a vásárló a polcról és keresi az információkat a címkén. Itt jelentkezik a jó csomagolás grafika legfontosabb szerepe, vevőnek elárulja a szalámi származását, összetételét és hasznos, és látványos információkat nyújt a fogyasztónak, segítve és megkönnyítve a döntéshozatalt és a vásárlást. Természetesen nemcsak egy új szalámiféleség számára fontos az eladásnál  a csomagolástervezés, a szép címkegrafika, hanem a segítheti a piacon már régóta jelen levő termék újrapozícionálását, illetve naprakésszé teheti a megváltozott csomagolási előírások miatt.

Grafikusaink szeretik a kolbászt, és szívesen terveznek kolbászgyűrűt, szalámi csomagolások mellett húsüzemek arculatát, logóját is. A referenciáink között keresse a logótervezés és csomagolásgrafika anyagokat!

Referenciáink: logoterv.hu | cimketervezes.hu

Logótervezésen kívül még tudunk segíteni az ügyfeleknek:

- leendő név, cégnév kitalálásában
- online reklámkampányok tervezése és lebonyolítása
- árajánlat készítés pályázatíráshoz
- mobilra optimalizált, modern reszponzív weboldal megvalósításában is!


Online ajánlatkérés:

Név:

E-mail:

Üzenet:


Ellenörző kód: Kérjük írja be a két szám összegét! 32 + 37Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreLegfrissebb bejegyzések:
2017-11-03
Egyedi boros címke készítés és tervezés
 | részletek
Egy jó minőségű bor megfelelő csomagolással, különleges és látványos boros címkével közösen jól kommunikálja az egyedi tartalmat és segíti a célközönség megtalálását. Nem véletlen, hogy már az...
2017-11-03
Mi mindenre tervezünk címkét?
 | részletek
Természetesen nem csak egyedi üveg címkét tervezzük, hanem sok minden más termék vagy termény csomagolását is. Készült grafikai munka címke boros palackokra, pálinkás üvegre, befőttekre,...
2017-06-27
Egy jó fényképes vagy látványos címke száz szóval is felér
 | részletek
Vannak olyan címketervezési esetek, amikor egy-egy termékre több címke is kerül. Ilyenkor van lehetősége a grafikusnak az egyik címkén a szöveges, informatív tartalmat megjeleníteni, betördelni és...
»» minden bejegyzés

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.