Termék csomagolás, doboz, reklám design tervezése

Alig van olyan áru, termék, aminek ne lenne a saját piacán konkurenciája. Mivel a konkurens termékek együtt jelennek meg - akár egy webáruház vagy bolt kirakatában - ezért a csomagolását, azt  a dobozt, amiben árusítjuk érdemes figyelemfelkeltő, jól átlátható grafikával ellátni.

A professzionális grafikai terv tartalmazza a jogi és törvényi előírásokat, a gyártó arculati elemeit, és mindezek mellett praktikus módon kínálja az árut.

mindig tv extra

A Mindig Tv Extra szolgáltatás kellékeinek a csomagolását a Civertan Grafikai Stúdió tervezi. Doboz terveket, mint egyedi reklámcsomagolásokat, egyéni árajánlat alapján készítünk.

Tekintsék meg referenciáinkat, logóterveinket és terméke megjelenését akár weboldalba foglalt marketing kampányát grafikailag elkészítjük egyedi árajánlat alapján!


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreLegfrissebb bejegyzések:
2017-06-27
Egy jó fényképes vagy látványos címke száz szóval is felér
 | részletek
Vannak olyan címketervezési esetek, amikor egy-egy termékre több címke is kerül. Ilyenkor van lehetősége a grafikusnak az egyik címkén a szöveges, informatív tartalmat megjeleníteni, betördelni és...
2017-06-14
Homoktövis termékek csomagolástervezése
 | részletek
Csomagolások grafikai tervezések során tapasztaljuk, hogy örvendetes módon növekedett a homoktövis termékek árusítása. Egyre több őstermelő foglalkozik homoktövissel, készít ivóleveket,...
2017-06-09
Tea címke, gyógytea csomagolás tervezése
 | részletek
Örvendetesen bővül a hazai gyógytea választék, melyeket megvásárolhatnak vásárokon, bio piacokon is. Ezekre a teákra, szárított gyógynövényekre javasoljuk a kreatív, látványos címke megtervezését...
»» minden bejegyzés

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.