Termék csomagolás, doboz, reklám design tervezése

Alig van olyan áru, termék, aminek ne lenne a saját piacán konkurenciája. Mivel a konkurens termékek együtt jelennek meg - akár egy webáruház vagy bolt kirakatában - ezért a csomagolását, azt  a dobozt, amiben árusítjuk érdemes figyelemfelkeltő, jól átlátható grafikával ellátni.

A professzionális grafikai terv tartalmazza a jogi és törvényi előírásokat, a gyártó arculati elemeit, és mindezek mellett praktikus módon kínálja az árut.

mindig tv extra

A Mindig Tv Extra szolgáltatás kellékeinek a csomagolását a Civertan Grafikai Stúdió tervezi. Doboz terveket, mint egyedi reklámcsomagolásokat, egyéni árajánlat alapján készítünk.

Tekintsék meg referenciáinkat, logóterveinket és terméke megjelenését akár weboldalba foglalt marketing kampányát grafikailag elkészítjük egyedi árajánlat alapján!


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreLegfrissebb bejegyzések:
2017-01-28
Savanyúság csomagolása és grafikai terve
 | részletek
Egyre nagyobb az igény a savanyúság készítők és őstermelők körében is arra,  hogy színvonalas grafikusok által tervezett logóval és termék áru címkével jelenjen meg árujuk, termékünk a...
2017-01-28
Befőttes üveg címke tervezés, lekvár címke készítő grafikus
 | részletek
Minden termelő, lekvárfőző cég szeretne egyedi címkét a lekvárjához, befőttjéhez esetleg a savanyúságához, amivel a vásárlók könnyebben be tudják azonosítani, a többi terméktől meg tudják...
2017-01-19
Savanyúság címke grafikai tervezése
 | részletek
Savanyított zöldségeket mindannyian előszeretettel fogyasztunk, sokan csak a téli időszakban, de van aki egész évben a főétkezés mellé választ valami savanyúság félét. Mivel egyre nagyobb a...
»» minden bejegyzés

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.