Kreatív kolbász és szalámi címke tervezése

A Civertan Grafikai Studió kedvező áron valósítja meg a megrendelővel közösen kialakított kreatív ötleteket professzionális módon. Gyakran keresnek meg minket magyar hentes ipari cégek, családi gazdaságokból származó húskészítményeket előállító őstermelők címkekészítési és kolbászgyűrű grafikai feladattal.

Mivel a kolbászokat, és a szalámikat majd mindenki szereti ezért érdemes utánanézni, hogy milyen történelmi múltra tekint vissza Európában ez az élelmiszer-technológiai eljárás. Azt mindannyian tudjuk, hogy füstöléssel tartósították már a régi rómaiak is a kolbászféléket,  több évezred alatt Európa legnagyobb részén elterjedt és szerves részévé vált az európai gasztronómiának. A kolbászféléket füstöléssel, hideg levegőn történő szárítással és sózással tartósíthatják.

Tervezünk különféle alapanyagból készített kolbászfélék számára terméklogót és csomagolást, címkét, termékgyűrűt. Készülhet a kolbász sertéshúsból, csirkéből, mangalicából, de akár strucchúsból is. Nem szabad kihagyni, hogy kiváló kolbászfélék készülnek vadhúsokból is melyek szintén megérdemlik a szép csomagolást.

Amennyiben szeretne egyedi designt és logót húsipari készítményének,
kérje személyre szabott árajánlatunkat az alábbi elérhetőségeinek:

Civertan Grafikai Stúdió
1064 Budapest, Izabella u. 69. fsz. 2.
tel/fax.: 06-1-332-3261, 06-1-354-0103,
mobil: 06-30-952-9533
e-mail: civertan@civertan.hu
www.civertan.hu 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére



Legfrissebb bejegyzések:
2017-01-28
Savanyúság csomagolása és grafikai terve
 | részletek
Egyre nagyobb az igény a savanyúság készítők és őstermelők körében is arra,  hogy színvonalas grafikusok által tervezett logóval és termék áru címkével jelenjen meg árujuk, termékünk a...
2017-01-28
Befőttes üveg címke tervezés, lekvár címke készítő grafikus
 | részletek
Minden termelő, lekvárfőző cég szeretne egyedi címkét a lekvárjához, befőttjéhez esetleg a savanyúságához, amivel a vásárlók könnyebben be tudják azonosítani, a többi terméktől meg tudják...
2017-01-19
Savanyúság címke grafikai tervezése
 | részletek
Savanyított zöldségeket mindannyian előszeretettel fogyasztunk, sokan csak a téli időszakban, de van aki egész évben a főétkezés mellé választ valami savanyúság félét. Mivel egyre nagyobb a...
»» minden bejegyzés

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.