Árucímke készítés

Egyedi címke tervezés és készítés - üvegcímke minden alkalomra

Szinte észre sem vesszük mennyi címke látható környezetünkben. Egy tetszetős, informatív design, egy jól megtervezett csomagolás jobban felismerhetővé teszi a mögötte levő terméket, kiemeli a konkurencia közül, így bizonyos termékeknél a csomagolás, grafika, az egyik leghatékonyabb reklámeszköz.

Az árura, vagy annak hordozójára ragasztott papírlap, nemcsak az áru jellegét jelöli, hanem a termék, az áru ruhájaként információt, hangulatot, üzenetet hordoz. Ennek az üzenetnek a grafikai megfogalmazása tervezői szaktudást, marketing ismereteket igényel, ezért jobban jár az a termelő, aki szakemberre bízza logójának tervezését.

A Civertan Grafikai Stúdió vállalja egyedi logó és csomagolás és címkék tervezését, előállítását és nyomtatását. Néhány példa, hogy mi mindent nevezünk címkének: gyártói adatok címkéje; a használati utasítást tartalmazó címke; a piktogramok megjelölésére szolgáló címke; termékösszetétel, és termék leírás címke; idegen nyelvű terméken, magyar nyelvű leírást és gyártói és forgalmazói adatokat közlő címke; levélcímke, és a konkrét termékek címkéje, boroscímke, lekvárcímke, tejtermékcímke, vonalkód címke, fűszercímke, sőt a füzet címke is.

Valószínűleg még nagyon hosszan folytathatnánk a felsorolást, természetesen bármelyik feladatot elvégezzük, megtervezzük azt a címkét, amit ránk bíz!


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreLegfrissebb bejegyzések:
2017-06-27
Egy jó fényképes vagy látványos címke száz szóval is felér
 | részletek
Vannak olyan címketervezési esetek, amikor egy-egy termékre több címke is kerül. Ilyenkor van lehetősége a grafikusnak az egyik címkén a szöveges, informatív tartalmat megjeleníteni, betördelni és...
2017-06-14
Homoktövis termékek csomagolástervezése
 | részletek
Csomagolások grafikai tervezések során tapasztaljuk, hogy örvendetes módon növekedett a homoktövis termékek árusítása. Egyre több őstermelő foglalkozik homoktövissel, készít ivóleveket,...
2017-06-09
Tea címke, gyógytea csomagolás tervezése
 | részletek
Örvendetesen bővül a hazai gyógytea választék, melyeket megvásárolhatnak vásárokon, bio piacokon is. Ezekre a teákra, szárított gyógynövényekre javasoljuk a kreatív, látványos címke megtervezését...
»» minden bejegyzés

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.