Árucímke készítés

Egyedi címke tervezés és készítés - üvegcímke minden alkalomra

Szinte észre sem vesszük mennyi címke látható környezetünkben. Egy tetszetős, informatív design, egy jól megtervezett csomagolás jobban felismerhetővé teszi a mögötte levő terméket, kiemeli a konkurencia közül, így bizonyos termékeknél a csomagolás, grafika, az egyik leghatékonyabb reklámeszköz.

Az árura, vagy annak hordozójára ragasztott papírlap, nemcsak az áru jellegét jelöli, hanem a termék, az áru ruhájaként információt, hangulatot, üzenetet hordoz. Ennek az üzenetnek a grafikai megfogalmazása tervezői szaktudást, marketing ismereteket igényel, ezért jobban jár az a termelő, aki szakemberre bízza logójának tervezését.

A Civertan Grafikai Stúdió vállalja egyedi logó és csomagolás és címkék tervezését, előállítását és nyomtatását. Néhány példa, hogy mi mindent nevezünk címkének: gyártói adatok címkéje; a használati utasítást tartalmazó címke; a piktogramok megjelölésére szolgáló címke; termékösszetétel, és termék leírás címke; idegen nyelvű terméken, magyar nyelvű leírást és gyártói és forgalmazói adatokat közlő címke; levélcímke, és a konkrét termékek címkéje, boroscímke, lekvárcímke, tejtermékcímke, vonalkód címke, fűszercímke, sőt a füzet címke is.

Valószínűleg még nagyon hosszan folytathatnánk a felsorolást, természetesen bármelyik feladatot elvégezzük, megtervezzük azt a címkét, amit ránk bíz!


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreLegfrissebb bejegyzések:
2017-01-28
Savanyúság csomagolása és grafikai terve
 | részletek
Egyre nagyobb az igény a savanyúság készítők és őstermelők körében is arra,  hogy színvonalas grafikusok által tervezett logóval és termék áru címkével jelenjen meg árujuk, termékünk a...
2017-01-28
Befőttes üveg címke tervezés, lekvár címke készítő grafikus
 | részletek
Minden termelő, lekvárfőző cég szeretne egyedi címkét a lekvárjához, befőttjéhez esetleg a savanyúságához, amivel a vásárlók könnyebben be tudják azonosítani, a többi terméktől meg tudják...
2017-01-19
Savanyúság címke grafikai tervezése
 | részletek
Savanyított zöldségeket mindannyian előszeretettel fogyasztunk, sokan csak a téli időszakban, de van aki egész évben a főétkezés mellé választ valami savanyúság félét. Mivel egyre nagyobb a...
»» minden bejegyzés

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.